Foto: Kuka.

Mar 22, 2017

Framtidens hanterings- och maskinbetjänings-robot är här


KR Cybertech, en ny serie robotar från KUKA, smala smidiga och med maximal prestanda.

Genom längre räckvidder breddar KUKA sin portfölj för maskinbetjäning och skapar ett av världens mest omfattande produktsortiment i denna kategori. KR Cybertechs snabbhet, precision, kompakthet skapar flexibilitet för krävande tillämpningar som hantering, bearbetning och svetsning. 

Cybertech serien omfattar  hanteringsvikter från 8-22 kg och räckvidder från 1610mm upp till 2100mm.

Automatiserad maskinbetjäning och svetsning i trånga utrymmen är uppgifter som ställer extrema krav på industrirobotar. Inte nog med att de måste fungera exakt och precist, men de behöver också snabbhet och smidighet för att öka produktiviteten även i mycket trånga utrymmen - speciellt vid tillverkning eller bearbetning av små delar och produkter. KR Cybertech serien har utformats för att uppfylla dessa krav bättre än den traditionella lösningen att använda större robotar som erbjuder hög precision men saknar flexibilitet i sina rörelser.

Cybertech utmärker sig för sin strömlinjeformade design och minimalt störande konturer, detta gör det möjligt för den att arbeta med maximal smidighet och flexibilitet. I jämförelse med andra industrirobotar som finns på marknaden, har KR Cybertech nästan otaliga kombinationer av konfigurationer. 

KR Cybertech kan installeras i alla vinklar 360 grader.

 MEST LÄSTA


Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

LEDIGA JOBB