På HMI-mässan (Hall 9, monter D28), kommer B&R att introducera ett nytt paket av IoT-lösningar för befintliga maskiner, som ofta är digitalt isolerade.

Apr 4, 2017

Smart uppgradering för olika områden inom industrin


B&R presenterar IoT-lösningar för äldre utrustning på HMI-mässan.Det nya paketet med lösningar från B&R gör det möjligt att integrera äldre, digitalt isolerade maskiner i smarta, anslutna fabriker. Automationsspecialisten kommer att presentera Orange Box för första gången på Hannovermässan 2017 i monter D28 i Hall 9.

Icke uppkopplade maskiner och linjer kan nu uppgraderas till moderna, smarta fabrikslösningar. Det nya paketet med lösningar från B&R gör det möjligt att läsa och använda driftdata från äldre, digitalt isolerade maskiner och system i en smart fabrik. Inga ändringar krävs av befintlig hårdvara och mjukvara.

Ny typ av industriella PCs
B&Rs monter kommer också visa upp sin nya 3100-familj av industriella datorer, som förenar prestanda av senaste Core i processorer med en kompakt design. Den kompakta Automation PC 3100 och Panel PC 3100 är mycket flexibel, erbjuder alternativ för modulära gränssnitt och fläktlös drift.

En annan höjdpunkt från B&R på Hannovermässan blir nästa generations industriella transportteknik, som möjliggör en effektiv produktion av alla batch-storlekar. Produkter transporteras individuellt av oberoende skyttlar som kan synkroniseras med robotteknik och CNC-system.

B&R är en global ledare inom industriell automation, som kombinerar spjutspetsteknologi med ingenjörskunskap för att skapa kompletta lösningar för processautomation, rörelsestyrning, visualisering, industriell kommunikation och maskinsäkerhet till kunder inom alla industrier.MEST LÄSTA


Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

LEDIGA JOBB